Leveringsvoorwaarden

Als consument heeft u het recht om een contract binnen een maand zonder opgave van redenen schriftelijk (bijv. brief, fax, e-mail) te verbreken. De termijn gaat eerst in na ontvangst van deze informatie.
Voor handhaving van deze annuleringstermijn is verzending hiervan voldoende. Wij regelen de terugzending van de artikelen voor u. Ongefrankeerde pakketten kunnen wij niet accepteren.
Individueel voor de klant vervaardigde goederen of goederen die overduidelijk conform de persoonlijke eisen zijn vervaardigd dan wel goederen die op basis van hun eigenschappen niet geschikt zijn voor retourzending, zijn uitgesloten van het recht op annulering.

U kunt de annulering richten aan:

Gaetano Di Napoli
Robert-Perthel-Str. 82
DE-50739 KŲln-Longerich

Telefoon: +49 177 82 59 596
Fax: +49 221 343 102
E-mail: pyramiden@gaetanodinapoli.com

Levertijd

Verwerkingstijd: 3-4 werkdagen na ontvangst van betaling.

Hoe verzenden we uw bestelling?

De bestelde artikelen worden ter bescherming tegen vuil en transportschade in folie en pakpapier ingepakt en met DPD c.q. iloxx verstuurd.

De hoogte van de verzendkosten?

Verzending binnen Duitsland (DPD, meestal 2-6 werkdagen) is gratis voor bestellingen van meer dan 15 Ä. Voor bestellingen met een kleiner totaal bedrag wordt een vast tarief van 3 Ä in rekening gebracht. Uitzondering: Duitse eilanden (altijd 15,90 Ä per pakket, ongeacht het bedrag van de bestelling, DPD, meestal 2-6 werkdagen).

U vindt de verzendkosten naar andere landen in het actuele overzicht (PDF, 43 KB).

Onlinegeschillenbeslechting

Onlinegeschillenbeslechting in overeenstemming met artikel 14, paragraaf 1 van de ODR-verordening: De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting klaar, dat kan hier worden gevonden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/